Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna
Fitnes in šport
Izberite
  • Stran 1 / 14
  • Stran 1 / 14

Fitnes in šport

Fitnes in šport – z gibanjem do zdravega življenja!

Redna vadba in rekreacija sta zdravi in imata mnogo prednosti. Ljudje, ki se redno rekreirajo imajo več moči, energije in odpornosti za obvladovanje vsakodnevnih obveznosti. Že po parih tednih redne telovadbe boste imeli višji nivo energije, ter boste vitalnejši, hkrati pa boste imeli več moči ter in gibčnosti in to ne glede na vašo starost. Cilj, ki se mu dolgoročno želite zavezati pa je, da iz redne vadbe razvijete vsakodnevno rutino. Poleg tega pa je občutek po končanem treningu sam po sebi nenadkriljiv!

Pri nas si lahko izberete izdelke, ki odgovarjajo vašim potrebam. Naš športni program sestavljajo orodja za fitnes in šport in vsi potrebni pripomočki za postavitev domačega fitnes studia. Izbirate lahko iz široke ponudbe vadbenih pripomočkov, od enostavnih vadbenih klopi, pa vse do power rackov. Le ti so idealni za domačo vadbo, kajti ne zavzamejo veliko prostora, ob tem pa omogočajo intenzivno vadbo prav vseh mišičnih sklopov zgolj z eno napravo.
Za vsakodnevni trening so idealne fitnes naprave vseh vrst, med najpopularnejše in najbolj prodajane kardio izdelke pa sodijo predvsem sobna kolesa. Tek, oziroma hoja na tekalnih stezah, vam zagotavljata redno gibanje in s tem vzdrževanje kondicije v vseh letnih časih, ne glede na vreme. Hkratni trening rok in nog vam omogoči eliptični trenažer. Tudi naprave za veslanje vam zagotavljajo povečanje vzdržljivosti ob minimalni uporabi prostora. Imamo resnično široko ponudbo izdelkov Klarfit in Capital sports za aerobno in anaerobno vadbo, v kateri boste gotovo našli izdelek, ki ustreza vašim potrebam.
Vedno bolj popularna postaja funkcionalna vadba. Za te namene lahko v naši ponudbi najdete optimalne pripomočke. Mnoge od teh pripomočkov lahko pričnete uporabljati takoj, brez nepotrebnega vrtanja v stene. Izmed le teh bi želeli izpostaviti Crossfit stenske palice. Bodisi uteži, raznorazne obtežitve ali kettlebelly, vam omogočajo izbor pravilnih obremenitev za kakršenkoli trening. Iz naše ponudbe pripomočkov za fitnes in sprostitev, pa si izberite podloge za vadbo raznih vrst, ter ostale pripomočke.
Kolesarski avanturisti najdejo v naši ponudbi kvalitetne prikolice za kolesa. Kaj pa trampolini? Z njimi imate zabavo za otroke zagotovljeno!