Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Klimatske naprave

Izberite

Klimatske naprave

Iščete kakovostne stenske klimatske naprave za hlajenje, ogrevanje ali razvlaževanje? Naše energetsko učinkovite klimatske naprave vključujejo številne izbirne programe, katerih raven hrupa je resnično minimalna. S klimatsko napravo od ekskluzivne blagovne znamke Klarstein imate vedno popoln nadzor nad temperaturo v prostoru.

Prijetno sobno temperaturo in optimalno zračno vlago vam zagotovljajo tudi mobilne klimatske naprave, na naši spletni trgovini. Z drsnimi kolesi lahko namestite te praktične naprave, kjerkoli jih potrebujete. Mobilne klimatske naprave od electronic-star imajo odlično zmogljivost in luksuzni dizajn, zaradi tega se prilegajo v vsakem sodobnem domu.

Prvo pomoč ponujajo v neznosnih toplotah tudi ventilatorji. Zmogljivi in oblikovalni ventilatorji Klarstein prinašajo svež zrak v sobo in jo prijetno zračijo. V naši ponudbi lahko najdete stropne ventilatorje, stoječe ventilatorje ali t.i. stolpne in talne ventilatorje. Izberite svojo napravo udobno na spletu.

Za čisti sobni zrak in zdravo dihanje priporočamo naše kakovostne čistilnike zraka, vlažilce ali razvlaževalce, če je potrebno. Čistilec zraka vam bo ponujal zrak brez neprijetnega vonja hrane ali cigaretnega dima. Filtrirni sistemi odstranjujejo tudi prah, pršice in druge škodljive mikrodelce, ki še posebej cenijo tisti, ki imajo alergijo ali imajo težave z dihanjem.