Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Bluetooth zvočniki

Izberite
  • Stran 1 / 2
  • Stran 1 / 2

Bluetooth zvočniki

Bluetooth zvočniki

Triumfalna doba pametnega telefona je neustavljiva, ampak se je praktično že uresničila in pametni telefon je že davno našel svojo pot v roke in žepe več kot tretjine nemškega prebivalstva. Tendenca narašča od leta 2009 in njenega konca še ni na vidiku. Vendar pa je poslušanje glasbe preko vgrajenih zvočnikov pametnih telefonov omejeno. Takšna glasba še vedno zveni kot bi prihajala iz pločevink.

Bluetooth zvočniki – mobilna uporaba

Bluetooth zvočnik ima veliko prednosti. Zelo enostavno ga povežete s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Naj gre za pametni telefon ali tablični računalnik – zvočniki se lahko povežejo z vsemi napravami, ki podpirajo bluetooth. Da bi se lahko vaša osebna glasbena knjižnica predstavila v polnem obsegu, je potrebno bluetooth funkcijo aktivirati ter napravo postaviti najbolje v razdalji 20 cm od zvočnika, ki ga lahko nato vklopite. Režim povezovanja se zažene samodejno in ustvari povezavo. Če se to ne zgodi in boste morali vnesti PIN kodo, je potrebno v vašo napravo vnesti factory-code zvočnika. Ta je običajno „0000“ ali „1234“. Priporočamo, da to številko preverite v navodilih za uporabo.

Znotraj ali zunaj – bluetooth deluje povsod

Z zvočnikom, ki uporablja bluetooth, lahko poslušate glasbo v celem stanovanju, četudi to ni povsem običajno. Želite med tuširanjem poslušati rezko arijo? Ali želite imeti v kuhinji med kuhanjem vklopljen vaš priljubljeni glasbeni album? Ali pa želite, da na praznovanju gostje zaplešejo v vaši dnevni sobi? To je samo nekaj možnosti uporabe bluetooth zvočnika med štirimi stenami vaše hiše. Vsak lahko kadarkoli na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku določi, kaj se bo oglasilo iz zvočnika, če pa želite poslušati glasbo na vrtu ali v parku, enostavno bodite pripravljeni in imej