Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna
Outdoor in prosti čas
Izberite
  • Stran 1 / 4
  • Stran 1 / 4

Outdoor in prosti čas

Za aktivnosti na prostem in pohodništvo potrebujete tudi kakovostno opremo, zato v naši ponudbi ne manjkajo izdelki za kampiranje in pohodništvo. K pohodništvu in kampiranju zagotovo sodijo šotori, spalne vreče, nahrbtniki in napihljive blazine. Pri obisku visokogorja, teku ali kolesarskih izletih vam bo zagotovo prav prišel GPS tracker, s katerim boste lahko spremljali svojo pot.

Mislili smo tudi na ljubitelje zunanjih športov, zato boste pri nas našli tudi kakovostne električne skuterje in električne skiroje. Z našimi izdelki blagovnih znamk Capital Sports, Takira, Yucatana in Duramaxx boste neizmerno uživali v svojem prostem času. Naše blagovne znamke zagotavljajo izdelke prvorazredne kakovosti in edinstvene oblike.

Ponujamo tudi izdelke za vse otroke, ki se radi zabavajo ob skakanju na trampolinih ali guganju na gugalnicah s trdnim kovinskim ogrodjem. Lovci na zaklade se bodo zaljubili v naše edinstvene detektorje kovin, s katerimi bodo našli na primer kovance, nakit ali druge dragocene kovine.

Družine z otroki bodo naravnost navdušeni nad različnimi zabavnimi igrami. Kaj bi izbrali vi, mizo za biljard, namizni tenis ali hokej? Naše kakovostne igralne mize zagotavljajo zabavo za celotno družino in prijatelje. Dovolj je samo to, da si izberete igro, ki vam je trenutno najbolj diši.