Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna
Ozvočenje
Izberite
  • Stran 1 / 29
  • Stran 1 / 29

Ozvočenje

Ozvočenje – Osnova dobre zabave za ljubitelje glasbe

Prestavite stopnjo vašega nastopanja na višjo raven z ekskluzivno ponudbo izdelkov iz kategorije ozvočenje. Vaši nastopi bodo za vaše poslušalce s tem postali nenadomestljiv užitek.

Zvočnika tehnika in zvočniški kompleti, ne predstavljajo ozvočenje zgolj za avdiofile, temveč tudi za širši krog glasbenih navdušencev za maksimalno kvaliteto zvoka in odlično uporabniško izkušnjo. V naši ponudbi najdete tudi sete zvočnikov, zvočniške kable in adapterje, equalizerje, avdio prevodnike in zvočne kartice, PA mešalnike, oziroma kovčke za prenos opreme in RACK-e. K zvočnikom vam priporočamo odlične ojačevalce, ki vam služijo za prenos avdio signala iz naprav Blu-ray, DVD in CD predvajalnikov, gramofonov in ostalih predvajalcev zvoka. V našem sortimentu najdete tudi mnogo kvalitetnih subwooferjev, s katerimi boste zaokrožili vaš popolni zvočniški set.
Del standardne opreme pevcev, moderatorjev, ali govornikov je definitivno kvaliteten mikrofon, pa naj bo bodisi žični, ali brezžični, brezžični headset ali pravi studijski mikrofon.
Za vizualno atmosfero na koncertih, v klubih ali na modnih revijah poskrbi svetilna tehnika, ki ustvarja pravo vzdušje. Do te kategorije spadajo LED svetlobni efekti, LED reflektorji PAR, stroboskopi, laserji, ampak tudi dimne naprave in stojala za reflektorje.
V naši ponudbi boste našli tudi specialno DJ opremo, mešalke, ki služijo mešanju več zvočnih zapisov v edinstveni zvočni zapis. Razlikujejo se po številu kanalov in načinu uporabe. V ponudbi imamo tudi odlične studijske mešalke. Pri nas je na voljo tudi ostala obvezna oprema za DJje kot so slušalke, gramofoni, M