Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Vrtno pohištvo

Izberite
  • Stran 1 / 5
  • Stran 1 / 5

Vrtno pohištvo

Ali že veste, kam boste posedli svoje goste na vrtni zabavi? V naši ponudbi boste našli stilske in udobne vrtne garniture, ki preživljanje časa na vrtu spremenijo v prijeten počitek. Pokukajte tudi med naše vrtne dekoracije in vrtne svetilke ter poiščite navdih za opremljanje lastne oaze miru.

Kako pravilno izbrati material vrtnega pohištva? Prednost lesenega pohištva je zlasti v njegovi atraktivnosti, pomanjkljivost pa je lahko višji začetni vložek. Kovinsko pohištvo odlikuje daljša življenjska doba, nekatere pa lahko moti hladnost materiala. V primeru pohištva iz ratana boste veseli njegove lahkosti in zračnosti, slabše pa prenaša toplotna nihanja, vlago in mraz. Izbira je odvisna samo od vas.

Tudi vrtne gugalnice in počivalniki znamke Blumfeldt vam bodo polepšali trenutke počitka. V primeru neprijaznega vremena boste veseli zatočišča v vrtni uti ali vrtnem šotoru. Če spadate med domače mojstre, vas bo pritegnilo naše kakovostno vrtno orodje in tehnika, ki prihrani vaš čas in energijo. Zakaj si ne bi olajšali skrbi za zunanjost z izbiro praktičnega pomočnika?

Ali premišljujete, kateri žar izbrati? V ponudbi imamo različne različice vrtnih žarov od raclett žara, vertikalnega vrtljivega žara, vse do električnih žarov oziroma žarov na leseno oglje. Z lahkoto boste pripravili okusno zelenjavo na žaru, meso na žaru ali panini. Zadostuje samo izbrati katerega od naših žarov in prekajevalnic po vaših željah.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več