Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Žari, dimnice

Izberite
  • Stran 1 / 3
  • Stran 1 / 3

Žari, dimnice

Iščete nov žar ali dimnico za svoj vrt oziroma kuhinjo? Electronic-star nudi veliko ponudbo izredno kakovostnih nerjavečih žarov za vaše gospodinjstvo. Sedaj imate na doseg roke edinstvene žare za pripravo okusne zelenjave, mesa, piščancev na žaru ali pa okusnih panini. Zadostuje, če iz naše ponudbe žarov in prekajevalnic izberete svojega po svojih željah.

Naši vrtni žari niso samo zmogljivi, ampak zaradi svoje dizajnerske zasnove spremenijo vaš vrt v stilski prostor. V ponudbi imamo različne opcije vrtnih žarov od raclette žara, vertikalnega vrtljivega žara vse do električnih žarov oziroma žarov na leseno oglje. Nekateri naši žari imajo tudi opcijo prekajevanja živil, s tem pa postanejo večnamenski pripomoček.

Znamki Klarstein in OneConcept prinašata tudi praktične kuhinjske žare, s pomočjo katerih lahko tudi v udobju doma pričarate okusne jedi na žaru. Ali imate radi pečene bagete panini? V naši ponudbi boste našli tudi večnamenske kontaktne panini žare. Brezdimski električni žari OneConcept omogočajo uporabo žaru tudi na balkonu.

Ali radi pripravljate jedi na žaru in cvrete? Iz naše ponudbe bi za vas bile lahko zanimeve tudi naše električne mini pečice. Priprava jedi v mini pečici je enostavna in praktična. Zdrav način cvrtja prinašajo naše friteze, s katerimi lahko pripravite okusen pomfri ali meso brez kapljice olja.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.